Tidligere udsendte nyhedsbreve


Graduering 16. december 2017


Graduering 16. december 2017


Så er det ved at være tid til at tilmelde sig graduering.

Gradueringen bliver lørdag, den 16. december 2017 i OJD Hallen, Lerbækvej 16. Forældre og pårørende er velkomne og kan være tilstede ved overrækkelse af grader.

Kyugraduering

Prisen for kyu-graduering er 200 kr., som skal afleveres til din instruktør, senest den 24. november 2017, sammen med dit karatepas.

Hvis du ikke kan den 16 . december, så tal med din instruktør om mulig dato for sygegraduering. Vi holder en i juleferien og en i starten af januar.

Hvis du ønsker at bestille et nyt bælte, bedes du bestille det hos din instruktør samtidig med tilmelding til gradueringen.

Prisen for et almindeligt farvet bælte er 50 kr. Som noget nyt, er der mulighed for at få navn broderet på bæltet. Pris for bælte inkl. navn på dansk er 137 kr. og pris for bælte inkl navn på japansk er kr 293 kr. (Nippon Sport oversætter dit navn til japansk, hvis du bestiller det).

HUSK: Der bliver kun købt bælter til de elever, der har bestilt på forhånd og bæltet skal bestilles og betales samtidig med tilmelding til graduering.


Følgende skal du gøre:

Pas MED FOTO (limet fast) - sammen med 200 kr. (i lige penge - ikke mønter)

Afleveres snarest og senest den 24. november til din instruktør.

Bestil bælte og medbring lige penge for det også.

Dangraduering Dem, der skal til dangraduering, skal også senest 24. november have indleveret udfyldt gradueringsformular, indbetalt 500 kr. for gradueringen, afleveret pas samt bestilt nyt WUKF pas, hvis man ikke allerede har dette (150 kr.).


Anskaffelse af sort bælte, skal du selv stå for - ovennævnte gælder kun for øvrige bælter.Tidsplan Nærmere tidsplan for graduering følger ugen før gradueringen via nyhedsbrev og på hjemmesiden, men vi starter med dangraduering kl 8.30 og derefter minikarate.

Har du nogle spørgsmål, så spørg din instruktør.


Osu Søren


Ønsker du ikke længere at modtage vores nyhedsbrev kan du afmelde det her!

Solrød Karate Klub
2680 Solrød Strand | solrod@solrodkarate.dkSolrød Karate Klub  |  2680 Solrød Strand  |