Tidligere udsendte nyhedsbreve


Graduering 15. december 2018


Graduering 15. december 2018


Så er det ved at være tid til at tilmelde sig graduering.

Gradueringen bliver lørdag den 15. december 2018 i OJD Hallen, Lerbækvej 16.

Forældre og pårørende er velkomne og kan være tilstede ved overrækkelse af grader.

Kyugraduering

Prisen for kyu-graduering er 250 kr., som skal afleveres til din instruktør, senest den 1. december, sammen med dit karatepas.

Hvis du ikke kan den 15. december, så tal med din instruktør om mulig dato for sygegraduering. Vi holder en i juleferien og en i starten af januar.

Hvis du ønsker at bestille et nyt bælte, bedes du give din instruktør besked om farve og længde sammen med din tilmelding.

Der bliver kun købt bælter til jer, der har bestilt. Bæltet koster 50 kr og for at undgå misforståelser, skal det betales samtidig med bestilling.


Som noget nyt ved denne graduering, vil du modtage vores nye klub T-shirt i samme farve som det bælte, du lige har bestået til. T-shirten er inkluderet i prisen for gradueringen. Hvis du ikke skal til graduering, kan du bestille en T-shirt hos din instruktør inden den 1. december. Den koster 50,- kr. Husk også at skrive størrelse på T-shirt ved tilmelding.


Følgende skal du gøre:

Pas MED FOTO (limet fast) - sammen med 250 kr. (i lige penge - ikke mønter), afleveres snarest og senest den 1. december til din instruktør.

Bestil bælte og medbring lige penge (50,- kr.) for det også.


Angive størrelse på T-shirt.

Dangraduering Dem, der skal til dangraduering, skal også senest 1. december have indleveret udfyldt gradueringsformular, indbetalt 500 kr. for gradueringen og afleveret dit karatepas.


Anskaffelse af sort bælte, skal du selv stå for - ovennævnte gælder kun for øvrige bælter.Tidsplan Nærmere tidsplan for graduering følger ugen før gradueringen via nyhedsbrev, på hjemmesiden og Facebook, men vi starter med dangraduering kl 8.30 og derefter minikarate.

Har du nogle spørgsmål, så spørg din instruktør.


Osu Søren


Ønsker du ikke længere at modtage vores nyhedsbrev kan du afmelde det her!

Solrød Karate Klub
2680 Solrød Strand | solrod@solrodkarate.dkSolrød Karate Klub  |  2680 Solrød Strand  |