Nyt koncept for klublejr:

Denne gang bliver klublejren for alle - det vil sige alle bæltegrader (dog ikke mini karate). Derudover vil vi også gerne have forældre og elever fra motionsholdet med.

Træningen er opdelt i tre grupper: Kumite – kata/ teknik – motion/tai Chi. (man vælger selv hvad man har lyst til). Så der er masser af sjov motion, lege og hygge.

Når vi lander med bussen fredag, starter vi med en træning inden Tallis lækre mad. Lørdag formiddag er der endnu en træning, inden vi spiser frokost og derefter er der fri leg og hygge. F.eks. en tur til stranden, konge spil, fodbold, legepladsen, kortspil, brætspil, bål og snobrød eller hvad man kan finde på og har lyst til. Lørdag aften spiser vi ekstra lækker mad fra Talli. Bagefter hygger vi med underholdning og forskellige muntre indslag. Søndag trænes der en enkelt gang fra morgenstunden og derefter spises der en overdådig brunch af resterne fra de riges bord ;O)

Praktisk info:

Vi bliver hentet i bus fredag eftermiddag ved Solrød idrætscenter kl. 17:00 – og hentes igen i bus i Kongelejeren søndag kl. 13:00. Er det ikke muligt at være med hele vejen, sørger man selv for transport.

Overnatningen er i sovesale – drenge og piger for sig – og selvfølgelig også opdelt bad og toilet. Vi samler børnene i aldersvarende grupper i 12 mands værelser med køjesenge og de voksne sover sammen i 2 eller 4 sengs rum. Man medbringer selv lagen og sengetøj.

Alle bliver delt op i hold og hjælper med forskellige opgaver i køkkenet. Vi har en stor spisesal hvor vi alle sidder og hygger.

Husk, at hele familien er velkommen til en hyggelig, social og lærerig weekend.

Pris for denne fantastiske tur er kun 300,- pr. person, som afregnes inden afgang ved bussen (kontant), eller via mobilepay 54016 (husk at skrive alle navne).

Tilmeldingen SKAL ske på siden her og senest d. 1/8 2018, også selvom man har forhånds tilmeldt sig (tilmelding på Facebook er heller ikke gældende).

                          

Kongelejren, Lyngvej 68, 4560 Vig

 


Navn (Kun en pr. tilmelding)Alder, den 19. august 2016(alder f.eks. 15)
GradTelefonE-mail
Forælder
Klik her hvis du tilmelder dig som forælder.
TransportBesked til Solrød Karate Klub


Gengiv koden herunder (sikkerhedstjek)Solrød Karate Klub  |  2680 Solrød Strand  |