Nyheder

WUKF EM i Italien


13. oktober 2016


I uge 41 tog 61 kæmpere, coaches, hjælpere og forældre fra UKDK til Montichiari i det nordlige Italien. Efter at holdet var installeret på et fantastisk flot hotel, der desværre lå midt i en motorvejsafkørsel,  brugte coachteamet de første dage til registrering/vejning, seminar og møder. Øvrige deltagere så lidt af Gardasøen og byerne i omegnen.

Ved mesterskabet blev det samlet til 14 medaljer (3 guld, 4 sølv og 7 bronze) til Danmark. Solrød Karate Klub stillede med 27 kæmpere og vi tog 9 medaljer med hjem.På den første stævnedag torsdag fik Danmark 3 medaljer. Det var minikadet holdkata og alle vores veteraner (det som også hedder masters), der var på arealerne og flere flotte præstationer bl.a. en fornem 6. plads til vores ældste deltager Flemming Leo-Hansen.

Den første medalje blev en sølvmedalje til Solrøds minikadet holdkata med Hannah Poulsen, Kresstine Jensen og Frederikke Landmose. Holdet har kun trænet sammen i få måneder, så det var meget flot præstation.


De 2 øvrige medaljer var i bronze og gik til kumitekæmperne Claudia Pring og Bjarne Damsgaard begge fra Odense.

Fredag blev en lang dag fra klokken 8 om morgenen til klokken 9 om aftenen. Det var Kadet, Junior og Senior, hvor det i kadet kata blev til guld til Emilie Bøge og bronze til Stine Skov begge fra Solrød. I kumite vandt Matthias Bøge fra Solrød sølv, Kasper Damsgaard fra Odense bronze og Anika Kofod Petersen fra Rønne bronze. Anika måtte dog vente til søndag med at få medaljen, hvor finalerne i junior og senior blev afviklet. Dagen blev afsluttet med en ”åbningsceremoni”, der blev 2 timer forsinket.

Lørdag var det børn og minikadet, hvor vores 2 holdkata for 11-12 årige lagde ud med at tage guld og sølv. Guldholdet bestående af Josefine Rønne Jacobsen, Mille Hapiach Bilsgaard og Andrea Heinesen. Sølvholdet bestående af Cecilie Rønne Jacobsen, Cecillia Jensen og Sofia Jensen. I minikadet kata blev det til endnu en guldmedalje som denne gang blev vundet af Cassandra Lekach fra Solrød. Lillesøster Gabrielle Lekach fra Solrød vandt sølv og Mille Hapiach Bilsgaard fra Solrød vandt bronze i kata for de 9-10 årige. De 2 små var virkelige seje, de måtte vente i flere timer på, at det blev deres tur, da arrangørerne rykkede godt og grundigt om på rækkefølgen af kategorierne.

Den sidste bronzemedalje gik Nikoline Gaarn fra Taifu i kumite minikadet.

WUKF EM Italien 2016Solrød Karate Klub  |  2680 Solrød Strand  |