Nyheder

Solrød kæmpere til EM i Rumænien


15. april 2017

Efterhånden som dagene blev længere og konkurrencetræningen blev intensiveret, kom Solrød kæmperne også tættere og tættere på dagen, hvor vi skulle af sted mod EM i Rumænien, sammen med resten af UKDK landsholdet. Kæmperne mødte trætte, nervøse og forventningsfulde op i Københavns lufthavn - kl. 4:45 - tirsdag d. 4. april. Efter 10 timers udmattende rejse samt fejring af Jannes 28 års fødselsdag J, ankom holdet til den noget så ekstravagante lufthavn i Cluj-Napoca, som bestod af hele 4 gates og en kiosk.

 

Da vi ankom til hotellet var dagen stadig ung, så vi drog på eventyr i den lokale by. Om aftenen var der bøf på menuen, og størstedelen af Solrødderne endte på ”El Toro” steakhouse, efter anbefaling fra Søren og de andre kæmpere, som tidligere har rejst i Rumænien.

 

Onsdag formiddag tog kæmperne ned til hallen, hvor stævnet skulle afvikles. Kæmperne kendte deres tatami, og kunne dermed ”markere deres territorie” ved at afprøve måtterne på deres respektive arealer. Vi der skulle stille op om torsdagen, var allerede på dette tidspunkt høje på sukker, da vi var de eneste som måtte give efter for sukkertrængen efter en MEGET LANG måneds afholdenhed.

 

Tidligt i seng og tidligt op. Morgenmaden om torsdagen fandt sted kl. 7 og stævnestart var kl. 9. Danmark var hurtig til at slå base midt i hallen (kan man mon få medalje for bedste og hurtigste opslåning af basen, Sten? J), og grundet vores nye og udvidede landshold fyldte vi mere end nogensinde før. Allerede første dag havde vi masser af gode resultater, som vi kan være mere end stolte af.

 

Fredagen stod på; ”endnu tidligere i seng og endnu tidligere op”, for her var der nemlig allerede stævnestart kl. 8. Hold kata pigerne måtte derfor op kl. 5, da håret skulle sættes og makeuppen skulle lægges. (Hvor må det være nemt at være mand/dreng !!!)

 

Efterhånden som de lange dage i hallen gik, væltede det ind med imponerende præstationer og resultater. Dog var vi, efter 4 dage med Pågen brød og Gifler, alle glade for at kunne vende tilbage til hotellet. Søndag aften havde vi fælles middag på hotellet, og efterfølgende spankulerede vi i samlet flok til en lokal bar, som UKDK havde lejet til det formål, at feste og fejre de flotte resultater.  Der blev holdt taler, drukket champagne og festet til den store guldmedalje – nogle festede mere end andre, og endte som meget søvnige J.

 

Til at sætte prikken over det store I, fik Sensei Søren Helsted tildelt 7. dan, hvilket er en fantastisk bedrift, som både Søren selv og alle vi andre Solrødder kan være super stolte af.

 

 

Resultater:

 

Hold kata junior: Laura Helsted, Stine Skov og Emilie Bøge, guld

 

Junior Shobu Sanbon -65kg: Philip Nielsen, Guld

 

Holdkata minikadet: Cecilie Rønne, Cecilia Jensen og Sofia Jensen, guld

 

Hold kata 11-12 år: Josefine Rønne, Andrea Heinesen og Mille Bilsgaard, guld

 

Kata kadet shotokan: Stine Skov, guld og Emilie Bøge, sølv

 

Kata børn 11 år: Josefine Rønne, guld og Gabrielle Lekach, bronze

 

Master kata: Marlene Kirkeby, guld og Gitte Carlsson, bronze

 

Kata minikadet: Cassandra Lekach, sølv

 

Master kata: Søren Helsted, Sølv

 

Master shobu sanbon: Michael Hansen, sølv

 

Hold kata kadet: Kresstine Jensen, Hannah Poulsen og Frederikke Landmose, sølv

 

Junior  shobu sanbon hold: Matthias Bøge, Philip Nielsen og Lasse Persson, bronze

 

Junior shobu sanbon open weight: Matthias Bøge, bronze

 

Junior shobu sanbon rotation: Matthis Bøge, Philip Nielsen og Lasse Persson, bronze

 

Master shobu sanbon rotation: Jens Skytte, Simon Olsen, Michael Hansen og Bjarne Damsgaard, bronze

 

Shobu sanbon rotation 11-12 år: André Nielsen, Johannes Christoffersen og Mark Christensen, bronze


Af Rebecca Piron Kirketerp


Solrød Karate Klub  |  2680 Solrød Strand  |