Begynderhold

Der starter nyt begynderhold august 2020, meld dig til allerede nu for at være sikker på at få plads. På begynderholdet træner børn og voksne sammen, og erfaringen viser at det er super godt at forældre starter sammen med deres børn.


TræningstiderKlik her 

Hvis du har lyst til at prøve at træne karate, starter der et nyt begynderhold op i august måned. Læs mere om træningstider - Klik HerHer har du få mulighed for at få et par gratis prøvetimer for at se, om karate er noget for dig.

Det eneste det kræver er, at du er tilmeldt på forhånd og har fået tilsagn om at du har en plads.

I første omgang er det ikke nødvendigt at komme til træning i karate-dragt (Gi) eller lignende. Du behøver blot at smide sko og strømper og have lyst til at prøve træningen.

Du skal tilmelde dig det næste begynderhold på forhånd via hjemmesiden - Tilmeld dig her -, herved kan du sikre dig en plads på det næste begynderhold og vil modtage information om hvornår DU/I kan starte og hvornår holdet starter. Brevet vil ankomme ca. 14 dage før sæsonstart. Indemeldelsesblanketten er ikke bindende.

Grundet den store tilslutning til Begynderholdet - skal de der vil starte betale på forhånd. Såfremt man inden for 14 dage efter opstart fortryder, kan man få sine penge tilbage.

For at blive medlem af Solrød Karate Klub kræver dog at du er fyldt mindst 8 år.

Kontingent betales forud halvårligt og er for øjeblikket:

Begyndere: kr. 900,- pr halvår. (ændret pr. januar 2009 jvf. vedtægter)
Inkl. oprettelse af karatelicens.
Solrød Karate Klub  |  2680 Solrød Strand  |